Som l'empresa líder en distribució

Distribuïm qualsevol producte que tingui relació amb drogueria i perfumeria

Líders

Unidroco és líder en la distribució de productes com Majorista de Drogueria i Perfumeria.

Preus

Obtenim i oferim els millors preus del fabricant, gràcies a la nostra associació amb la central de compres Euromadi.

Professionalitat

La nostra àmplia experiència, posa a la seva disposició una gran organització al seu servei.

Tecnologia

Accedeixi a tots els serveis des de la nostra Àrea Privada.

Unidroco

és, des de la seva fundació fa 55 anys, una de les firmes de referència dins l’àmbit de la distribució majorista de drogueria i perfumeria de Catalunya, amb uns magatzems de 11.000 m2, un cash & carry de 1.500 m2, una plantilla de 55 empleats, amb 200 establiments associats a la cadena de vendes de drogueria i perfumeria Dispunt i una altra trentena de locals associats sota la denominació Unidecor, especialistes en pintura i decoració.

m2 de magatzem

referències en catàleg

asociats

majorista de drogueria perfumeria

 

 

Unidroco va ser constituïda l’any 1958 per la família Prats Nadal, al principi en un petit magatzem de 1.000 m2 situat al barri de Gràcia, a Barcelona, i després en unes instal·lacions de 3.000 m2 ubicades en un polígon del Besòs. Des de 1978 estem a Barberà del Vallès, on comptem amb uns magatzems de 11.000 m2 completament automatitzats.

Majorista de Drogueria Perfumeria.

Som majoristes de drogueria i perfumeria especialitzats en distribució, és a dir, comprem directament als fabricants i després realitzem la distribució capil·lar dels productes al llarg de Catalunya, Illes Balears i, des de finals del 2012, la part més occidental d’Aragó. També comptem amb un autoservei a l’engròs per a professionals de 1.500 m2 situat a la zona del Besòs, a prop de La Maquinista, i amb dues cadenes de punts de venda: Dispunt, amb 200 associats, i Unidecor, amb 35 locals comercials centrats en pintura i decoració.

majorista de drogueria perfumeria